Projecten

De Jong Bouw- en Projectcoördinatie heeft voor het project De Basis directievoering en toezicht verzorgd voor het gebouw inclusief installatie en boven- en ondergrondse infra. Bij de ontwikkeling en realisatie is veel aandacht besteed aan energiezuinigheid en duurzaamheid.    

Het project De Basis te Doorn betreft een nieuw trainings- en nazorgcomplex voor Stichting de Basis. Deze stichting biedt training, coaching en (individuele) hulpverlening voor (oud) medewerkers van defensie, brandweer, ambulancezorg, openbaar vervoer en politie. Het gebouw bestaat uit diverse trainingszalen, fitness- en beweegzaal, hotelfunctie, restaurant met grootkeuken en ondersteunende kantoorfaciliteiten. 

Het project Keyseryck te Breukelen bestaat uit 5 grondgebonden woningen en 20 appartementen boven dagwinkels en een supermarkt. Als buitenruimte hebben de woningen de beschikking over een ruime collectieve binnentuin met privé terras.

Het project ‘Dynamiek’ wordt gerealiseerd in Leidsche Rijn te Utrecht aan de noordelijke stadsas. Het gebouw bestaat uit 54 appartementen variërend van ca 70 m² tot 128m² en met penthouses van 130-170 m², een commerciele plint van ca 650 m² en 2 lagen halfverdiept parkeren. De bouw is nog niet gestart.

Het Project ‘Contrast’ bestaat uit 58 appartementen van 75-200 m² met ca 850 m² commerciele plint en 2 lagen halfverdiept parkeren. Het complex is in de zomer van 2009 opgeleverd.

Goed van u te horen!

Uw bericht is verstuurd

We streven er naar zo snel mogelijk op uw bericht te reageren als daar aanleiding toe is. Meestal lukt dat binnen 24 uur.

U kunt ons uiteraard ook bellen of connecten via LinkedIn