Advies en Bouwmanagement

Na de ontwerpfase volgt de uitvoering van het project. Er worden meerdere offertes aangevraagd bij bedrijven die u zelf voorstelt, maar ook bij bedrijven waar wij zelf goede ervaringen mee hebben. Na een deskundige beoordeling en vergelijk van de offertes volgt de keuze welke partij het project gaat uitvoeren. De offerteaanvraag en advisering is transparant en wordt in nauw overleg met u doorgenomen. Tijdens de realisatie van het project zullen wij als contactpersoon voor u optreden.

Niet in alle gevallen zijn wij betrokken bij het ontwerp van het project. Wanneer u deskundig advies nodig heeft in ons vakgebied of  bouwmanagement wilt inzetten tijdens de realisatie van uw project, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen hierbij kort inventariseren wat de situatie is en welke gegevens beschikbaar zijn om u zo volledig mogelijk te adviseren over noodzakelijke vervolgwerkzaamheden.  

Goed van u te horen!

Uw bericht is verstuurd

We streven er naar zo snel mogelijk op uw bericht te reageren als daar aanleiding toe is. Meestal lukt dat binnen 24 uur.

U kunt ons uiteraard ook bellen of connecten via LinkedIn